Лаг в сървърът
3 posters
Страница 1 от 1
Лаг в сървърът
Сървърът е ужасяващо бавен (лаг). Мисля че причината е exp orbs. След като някой играч умре, около мястото където е умрял се рапиляват хиляди от тях, което причибява лаг. Докато ен бъдат събрани всички лагът стои. Последния път, когато аз умрях, ми отне 45 минути, докато събера exp. Предлагам да бъдат изключени exp orbs, защото не изчезват с времето, а да чакаш повече от 40 минути е кофти.
Re: Лаг в сървърът
Сървърът е ужасяващо бавен (лаг). Мисля че причината е exp orbs. След като някой играч умре, около мястото където е умрял се рапиляват хиляди от тях, което причибява лаг. Докато ен бъдат събрани всички лагът стои. Последния път, когато аз умрях, ми отне 45 минути, докато събера exp. Предлагам да бъдат изключени exp orbs, защото не изчезват с времето, а да чакаш повече от 40 минути е кофти.
Извинявам се за неодобството
Exp ще бъде махнато
Той ще върши работа чак 1.9 и тогава няма да има лаг защото ще се изразходват много бързо
inf3rnali- Брой мнения : 47
И аз прочетох така...всъщност се твърди, че ще подобрява уменията, въпросът е кога ще излязат сървъри за 1.9. Остава ни да чакаме.
Мисля че увеличава damage ,healt и drop на item
inf3rnali- Брой мнения : 47
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите