Грийф в ферма
2 posters
Страница 1 от 1
Грийф в ферма
1-во си мисля:
-Е заминаха кокошките.
Но като видях сложен камък и има течение така се ядосах, че world guard не показва кой го е сложил и убил кокошките взел 2 яйца, че не знам какво ще направя.
Писна ми от малки деца които не могат и 1 денонощие в Minecraft без никакви Cheat.
Предлагам да има отделна титла преди Работник защото 50 % от играчите не знаят, че сървъра има сайт. Въпреки спамбота (или както му викате) Титлата е нещо като начинаещ админа избира името.Така за да играят ще им трябва Ранг.С други думи без този ранг няма да могат да правят нищо.Само ще оглеждат без да могат да чупят, слагат или до ползването на командите.
Това е повече идея от колко оплакване, но всеки ден е така.
-Е заминаха кокошките.
Но като видях сложен камък и има течение така се ядосах, че world guard не показва кой го е сложил и убил кокошките взел 2 яйца, че не знам какво ще направя.
Писна ми от малки деца които не могат и 1 денонощие в Minecraft без никакви Cheat.
Предлагам да има отделна титла преди Работник защото 50 % от играчите не знаят, че сървъра има сайт. Въпреки спамбота (или както му викате) Титлата е нещо като начинаещ админа избира името.Така за да играят ще им трябва Ранг.С други думи без този ранг няма да могат да правят нищо.Само ще оглеждат без да могат да чупят, слагат или до ползването на командите.
inf3rnali- Брой мнения : 47
Re: Грийф в ферма
inf3rnali написа:1-во си мисля:
-Е заминаха кокошките.
Добър вечер, относно кражбата във фермата Ви. Ще направя всичко възможно да проверя кой е бил. И тук идва въпросат а фермата Ви била ли е защитена или не ?
А тоносно идеята Ви за играчите ме заинтересова много. Ще я обмисля и в най-скоро време ще напива тук във форма за решението ми!
Re: Грийф в ферма
Фермата бе защитена, но им стига на мозъка да минат от долу където наскоро го правих
inf3rnali- Брой мнения : 47
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите