I have a problem.
2 posters
Страница 1 от 1
I have a problem.
Taka,zdraveite i purvo izvinete za latinicata,no kirilizatora mi e bugnat.Iskam da se oplacha,che dnes bqh zadurjan v jail-a bez nikakva prichina,obvinqvat me che sum kral,no tova ne e taka.Neka vi obqsnq situaciqta.Taka.Edin igrach (scrow) mai beshe pochna da me bie(ne znam zashto) i az go ubih i bez da iskah sum mu vzel itemite.I posle me zadurjaha v jaila.Ako moje da me pusnete.
dredhors- Гост
Re: I have a problem.
dredhors написа:Taka,zdraveite i purvo izvinete za latinicata,no kirilizatora mi e bugnat.Iskam da se oplacha,che dnes bqh zadurjan v jail-a bez nikakva prichina,obvinqvat me che sum kral,no tova ne e taka.Neka vi obqsnq situaciqta.Taka.Edin igrach (scrow) mai beshe pochna da me bie(ne znam zashto) i az go ubih i bez da iskah sum mu vzel itemite.I posle me zadurjaha v jaila.Ako moje da me pusnete.
Следващия път когато кирилизатора Ви е "бъгнат" ползвайте КИРИЛИЗАТОР
А немисля, че сте били затворен без причина.
Благодаря Ви, че споделихте какво се е случило. След като го убихте и "бездаискате му взехте нещата" върнахте ли му ги ?
sdsad
Добре както и да е.Но защо ме задържат като не съм обирал нищо?Питах другия шеф и той каза,че съм в затвора,заради това че съм обирал реколта.
dredhors- Гост
Re: I have a problem.
dredhors написа:Как да му ги върна като ме задържаха в затвора ?
След допитване до Админа който Ви е затворил ми обясни, че сте в затвора затова, че сте крал от градина (обрали сте реколтата)
Моля Ви недейте да ми казвате, че несете!! Защото ако сте чували или челиза едно нещо наречени BigBrother. Ако не ще Ви обясна накратко! Това е плугин чрез който администрацията на сървурт може да види на определено мясно кой каво е правил и кога!!!
Моля Ви недейте да спамите излишно във форума с оправдания. Останете си в затвора за определеното от Админа време и повече да несеповтаря.
Надявам се да несе разочароваме
I have a problem.
Добре ще си излежа наказанието,но какво е това 340 минути?Това са 5 часа и 40 минути.Трябва да стоя 5 часа,за да ми изтече наказанието?Абсурд.Ако може поне да се намалят на 100 или 120 ..
dredhorse- Брой мнения : 3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите