СПЕЦЯЛНО ЗА АДМИНИТЕ
3 posters
Страница 1 от 1
СПЕЦЯЛНО ЗА АДМИНИТЕ
ХОРА ИСКАМ ДА ВИ КАЙА ЧЕ СА ПОДАДЕНИ СИГОРНО НАД 30 ЗА police и за shef А КАТО ГЛЕДАМ СЛЕД 20:00 часа НЯМА НИТЕ 1 police или shef КАЩАТА МИ ИМА ЗАЩИТА А МИ Е РАЗБОТО И МИ Е ЗЕТ ENCHANTING TABALA Е ЗЕМЕТЕ НАПРАЕТЕ НЕЩО НЕ САМО ПРИ МЕН СЕ ГРИФИ ГЛЕДАМ И ДР ХОРА СЕ ОПЛАКВАТ
smarky- Брой мнения : 8
Re: СПЕЦЯЛНО ЗА АДМИНИТЕ
Смарки направи си регистрация в abv. Там като влезеш да пишеш ново писмо, копирай текстовете, които смяташ да пишеш на български, имат автоматична проверка на правописа. Иначе не се захващай да пишеш...
znae6 li prez kade mi e za gre6kite prez tva de minava maikati vsqka ve4er
pogledni 4e sarvara zapada bratle naprai ne6to
smarky написа:znae6 li prez kade mi e za gre6kite prez tva de minava maikati vsqka ve4er
Ще мине директно през главата ти, ще ми попаднеш, нли знаеш.
bratle vob6te neme barka6 ama pogledni 4e sarvara ima griff neiskam da se obijdame oba4e nqkoi kat me qdosa taka staa pogledni kolko hora se oplakvat za grifene
Хора Хора първо вече го спряха сървъра понеже пропадна и то доста, второ да вяарно беше че нямаше никого в сървъра след 20:00 и трето bratignat ти в момента нямаш право да се обаждаш,защото в последните 2 седмици си влезнал точно 3 пъти за по 30 минути,така че не се обаждай!!!! Той има право да се оплаква от нас,но ти в ситуацията нямаш право да критикуваш!!!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите