ave pro4eti tova : Ot KeepWalking567
+2
Zik
pnk1
6 posters
Страница 1 от 1
ave pro4eti tova : Ot KeepWalking567
ama az ne bqh hack togava be , ama kakto i da e pone 6te me unbannesh li ?? Nesam bil hack 4esno ti kazvam i ti Pak
spori6 spx ne sam hack 6e me unbannesh li pone ?
spori6 spx ne sam hack 6e me unbannesh li pone ?
keep567- Гост
Re: ave pro4eti tova : Ot KeepWalking567
не го Унбанвай пак ще вземе да пусне хака ako ti съвпада ип с играча KeepWalk2 значи си бил ти
pnk1- Брой мнения : 6
pnk1 ти не се прави на много клеватчия защото и ти заедно с keep килвахте всеки срешнат на /res tp t
omg
OMG KEEPwalk2 ne sam az we @@:@@@@@: DAJE NQMA ITEMI TOQ ! tva ne sam az pitai sprite bra4ed mi e
jivei do nas i idva
Pitaite go we basi otvenitelite toq Keepwalk2 obiva6e vs4iki nali ? sprite mi kaza Ma tva ne sam az ve @:@
jivei do nas i idva
Pitaite go we basi otvenitelite toq Keepwalk2 obiva6e vs4iki nali ? sprite mi kaza Ma tva ne sam az ve @:@
Keep567- Гост
Vijte tuk !
Gleite mi ipa togava govorete ve asam bil KeepWalk2 da be sig ... onq men 6e obvinqva i ko kat ima po4ti kat moq nick ve
ve4e trqq men da natupite VIjte mi Ipa vijte negoviq ve basi malumnite i ti Pnk1 nedei mn da znaesh ti obiva6e vsi4ki
I tva ne sam az KeepWalk2 pitaite sprite
ve4e trqq men da natupite VIjte mi Ipa vijte negoviq ve basi malumnite i ti Pnk1 nedei mn da znaesh ti obiva6e vsi4ki
I tva ne sam az KeepWalk2 pitaite sprite
Keep567- Гост
То няма сървър вече те спорят
stefan976411- Брой мнения : 6
pro4eti tva
ve4e ima server oba4e toq Bro me banna za ni6to + tva az ne sam toq Keepwalk2 koito i da e bil pitaite sprite ve + tva az se pi6a
KeepWalking567 ne Keepwalk2 i poe4e ne igraq minecraft osven ako ne me unbanne toq .. za ni6to me banna basi bota ..
KeepWalking567 ne Keepwalk2 i poe4e ne igraq minecraft osven ako ne me unbanne toq .. za ni6to me banna basi bota ..
keep567- Гост
Пишете на кирилицаkeep567 написа:ve4e ima server oba4e toq Bro me banna za ni6to + tva az ne sam toq Keepwalk2 koito i da e bil pitaite sprite ve + tva az se pi6a
Добре тази тема ще я оставя.. Дайте си йп и ник и ще Ви ънбан
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите